SSL: Tvangsstyre http til https Skriv ut

• 2

I denne guiden vil vi vise to måter å tvangsstyre http til https (sikker tilkobling).

Før du gjør denne endringen, forsikre deg om at domenenavnet er satt opp med https/ssl. Du kan følge denne guiden får å installere gratis SSL sertifikat på ditt domenenavn.

1. Med .htaccess rewrite rules:
    1. Du trenger å lage eller endre filen .htaccess plassert i din folder public_html. legg til følgende linjer til filen:
      # Force https with rewrite
      RewriteEngine On
      RewriteCond %{HTTPS} off
      RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]
    2. Lagre eller last opp og all trafikk will nå bli tvungen til å bruke https.
  2. Fra kundeweb:
    1. Logg inn på kundeweb. Om du har glemt ditt passord kan du bruke vår "glemt passord" funksjon.
    2. Klikk på "Alle funksjoner" knappen bak ditt domenenavn på førstesiden i kundeweb:
    3. Rull ned på siden, og klikk på "Domenenavn":
    4.  Klikk på "rediger" knappen bak ditt domenenavn:
    5. Endre "Tvungen https for SSL videresending" til å være påslått (blå):
    6. Lagre endringen og siden din skal nå vises med https.

Om du har spørsmål eller trenger hjelp er det bare å ta kontakt med oss.